Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Reteta Zacusca Cu Vinete

Reteta Zacusca Cu Vinete. O reteta de zacusca de legume pentru iarna, fara coacere a ardeilor si a vinetelor. Prezentam diferite retete de zacusca , zacusca cu vinete , zacusca cu fasole , zacusca cu ciuperci dar si alte conserve.va prezentam. Se lasa pana se scurge zeama din ele. Pentru aceasta se spala toate legumele si se curata, morcovii se fierb de jumatate in apa cu sare apoi se toaca in robot sau masina de tocat, vinetele se coc si se lasa la scurs apoi se toaca. Mai bune conserve preparate de noi.

In alegera legumelor, aveti grija ca vinetele sa nu fie foarte mari, desi sunt mai usor e copt, pentru ca vor avea si mult mai multi samburi. Se scot pe servete de hartie. Zacusca de vinete este, probabil, cea mai populară gustare de iarnă din românia. Zacusca de vinete este cea mai delicioasa conserva pentru iarna si nu cred ca exista gospodina sa nu o pregateasca. Va invit sa incercati reteta mea de zacusca de vinete, simpla si delicioasa.

Zacuscă De Vinete Si Ardei Retete Culinare Romanesti Si Din Bucataria Internationala
Zacuscă De Vinete Si Ardei Retete Culinare Romanesti Si Din Bucataria Internationala Source from : https://retete.unica.ro/recipes/zacusca-de-vinete-si-ardei/
Exista zeci de variante de zacusca va recomand si zacusca de dovlecei, zacusca de fasole sau zacusca de fasole cu naut! Mama pune si zarzavat (morcov, patrunjel, pastarnac, telina) pentru iarna puteti face aceasta minunata zacusca de vinete din ardei copti la borcan sau congelati (reteta aici) si vinete coapte si congelate sau puse la. Zacusca cu vinete, gogosari si ardei gras: 1.spălați și tăiați vinetele cubulețe. Se lasa pana se scurge zeama din ele.

Prezentam diferite retete de zacusca , zacusca cu vinete , zacusca cu fasole , zacusca cu ciuperci dar si alte conserve.va prezentam.

De cand am probat aceasta reteta, in fiecare an pregates zacusca. Exista zeci de variante de zacusca va recomand si zacusca de dovlecei, zacusca de fasole sau zacusca de fasole cu naut! Pentru o zacusca reustia trebuie in primul rand sa alegeti legume proaspete. Anul acesta am avut o recolta bogata de vinete. Mod de preparare rețetă de zacuscă de vinete zacusca de vinete este gata atunci când devine lucioasă, uleiul iese la suprafața și zacusca este densă.

Ceapa şi morcovii se toacă mărunt sau se dau pe răzătoare şi se călesc în tot uleiul, doar cât devin lucioase. Coacem ardei, gogosari, capia si vinetele. Reteta de zacusca de vinete pentru iarna. Ideale pentru zacusca sunt cratite sau ceaune. Turnați zacusca de vinete așa fierbinte în borcanele curate și uscate din timp, după ce au fost sterilizate la cuptor cam 30 de minute, la 150.

Reţetă Zacuscă De Vinete Asa Faci Cea Mai Bună Zacuscă De Vinete Reţeta Stiută De Puţină Lume
Reţetă Zacuscă De Vinete Asa Faci Cea Mai Bună Zacuscă De Vinete Reţeta Stiută De Puţină Lume Source from : https://www.realitatea.net/stiri/actual/reteta-zacusca-de-vinete-asa-faci-cea-mai-buna-zacusca-de-vinete-reteta-stiuta-de-putina-lume_5dcc9235406af85273d43b67
Vinetele se coc pe gratar si se curata. Vinetele, ardeii și gogosarii se coc cu o zi înainte, se lasă la scurs. Se scot pe servete de hartie. 1.spălați și tăiați vinetele cubulețe. Cu morcovi, ciuperci, fasole etc.

Vinetele se coc pe gratar si se curata.

Zacusca de vinete este, probabil, cea mai populară gustare de iarnă din românia. Se scot pe servete de hartie. Cu morcovi, ciuperci, fasole etc. Se pastreaza foarte bine in borcane pentru iarna si nu isi pierde gustul. Exista zeci de variante de zacusca va recomand si zacusca de dovlecei, zacusca de fasole sau zacusca de fasole cu naut!

De ileana, duminică, 26 septembrie 2010, 09:09. Se pastreaza foarte bine in borcane pentru iarna si nu isi pierde gustul. Mod de preparare rețetă de zacuscă de vinete zacusca de vinete este gata atunci când devine lucioasă, uleiul iese la suprafața și zacusca este densă. 5 kg ardei capia, 3 kg gogosari, 2 kg ardei gras rosu, 5 kg vinete, 2 kg ceapa, 2 kg morcov, 3 kg rosii, sare, aproximativ 2 litri ulei, oregano, cayena. Pentru aceasta se spala toate legumele si se curata, morcovii se fierb de jumatate in apa cu sare apoi se toaca in robot sau masina de tocat, vinetele se coc si se lasa la scurs apoi se toaca.

Reteta De Zacusca Cu Vinete Si Ardei Buna Ziua Iasi Bzi Ro
Reteta De Zacusca Cu Vinete Si Ardei Buna Ziua Iasi Bzi Ro Source from : https://www.bzi.ro/reteta-de-zacusca-cu-vinete-si-ardei-735825
Se curăţă apoi de coajă şi de seminţe. Mama pune si zarzavat (morcov, patrunjel, pastarnac, telina) pentru iarna puteti face aceasta minunata zacusca de vinete din ardei copti la borcan sau congelati (reteta aici) si vinete coapte si congelate sau puse la. Zacusca soacrei mele din vinete cu ciuperci are mare cautare printre prietenii nostri. De ileana, duminică, 26 septembrie 2010, 09:09. Ceapa şi morcovii se toacă mărunt sau se dau pe răzătoare şi se călesc în tot uleiul, doar cât devin lucioase.

Mai bune conserve preparate de noi.

Zacusca cu vinete si ardei copti (capia sau gogosari), cu ceapa si bulion de rosii. Vinetele se coc pe flacara mare zacusca de vinete se lasa la foc mic si se amesteca foarte des, acum se lipeste extrem de rapid. Le curatim de coaja si ii dam prin masina de tocat. Nu stiu daca ciupercile sau gustul legumelor pregatite la gratar o fac atat de pentru cei care se inarmeaza cu rabdare (iti ia mult timp sa cureti, sa fierbi, sa pui in borcane), le recomand sa incerce aceasta reteta. Reteta de zacusca de vinete pentru iarna.

Posting Komentar untuk "Reteta Zacusca Cu Vinete"