Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Lunile Anului In Germana

Lunile Anului In Germana

Mai jos, se gaseste un video si tabele cu ajutorul carora aveti posibilitatea de a invata zilele saptamanii in germana cu pronuntie si expresii uzuale. Lecția anterioară am învățat zilele săptămânii.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Read lunile anului from the story invata germana cu deea by andreeaandreutza139 (queen) with 121 reads. Im august, im oktober, im dezember. Lunile anului = jahres monate (iares monate).

Pronumele Personal In Germana Grafitgroup Specialistul Tau In Engleza
vizitati articolul complet aici : https://ode.privatelinksparc.pw/pronumele-personal-in-germana.html
Vom învăța lunile anului și anotimpurile în limba germană. Lunile anului = jahres monate (iares monate). Lunile anului in germana dau coroana!!!!

Atunci cand vreti sa spuneti in august, in octombrie, in decembrie veti folosi intotdeauna prepozitia im:

Vom învăța lunile anului și anotimpurile în limba germană. Lunile anului in limba germana cu pronuntie si exemple. Pagini din categoria „lunile anului în germană.

In cazul in care in aceasta luna este ger, atunci va ninge in februarie. Lunile anului în germană nu reprezintă un subiect dificil, deoarece se pot face ușor asocieri cu alte limbi. Lunile anului in germana au denumiri foarte asemanatoare cu cele din limba romana deci iti va fi foarte usor sa inveti sa le scrii cat si sa le pronunti.

Invata Limba Germana Gratuit Pentru Incepatori Rumanisch Deutsch Englisch Lectii Gratuite De Limba Germana Verbe Conjuga Verben Rumanisch Reiseziele
vizitati articolul complet aici : https://www.pinterest.de/pin/328833210267757996/
In cazul in care in aceasta luna este ger, atunci va ninge in februarie. Pagini din categoria „lunile anului în germană. These pictures of this page are about:lunile anului in germana.

De tinut minte, lunile anului in germana sunt toate substantive masculine (der).

Lunile anului in limba germana cu pronuntie si exemple. De tinut minte, lunile anului in germana sunt toate substantive masculine (der). Der januar (ianuar) = ianuarie der februar (f.

De tinut minte, lunile anului in germana sunt toate substantive masculine (der). Der januar (ianuar) = ianuarie. Daca trebuie sa adaugati si ziua din luna respectiva, im se inlocuieste cu.

Buna Vreau Si Eu Lunile Anului In Turca Brainly Ro
vizitati articolul complet aici : https://brainly.ro/tema/4902773
Lunile anului in limba germana. Lecția anterioară am învățat zilele săptămânii. Sper sa va placa !!

Denumirea lunilor anului in germana sunt de genul masculin deci vor primi intodeaunader in fata.

Astăzi vom învăța lunile anului și anotimpurile. Acasă invenții & descoperiri denumirile populare ale lunilor anului. Lecția anterioară am învățat zilele săptămânii.

Posting Komentar untuk "Lunile Anului In Germana"